Date Range
Date Range
Date Range
All done in honor and glory to God. I started this site as just a place to host the themes I have created for the PortableApps. It is evolving into a lot of other things that I have interest in. Updated October 4, 2007 2pm EDT. Site hosting provided by Cubegames. Design provided by Free Web Templates. Your source for free website templates Site editing done with KompoZer Portable.
Przepisy, smaki, jedzenie, potrawy, drinki, koktajle, kuchnia, przyprawy,. Środa, 12 sierpnia 2015. Upały nie ustają, lato w pełni, zioła zachwycają swoim aromatem. 2 cytryny obrane ze skórki. 1 pomarańcza obrana ze skórki. Cytryny, pomarańcze i miętę i miód zblendować.
Pieczone tomaty dobrze nadziane! Nadszedł czas kiedy pomidory są najpyszniejsze i najtańsze w całym roku. Są słodkie, pyszne i pachnące. Co tu gadać, trzeba brać się do gotowania. Na zimno też smakują wybornie. Jako dodatek proponuję białe, zimne wino np.
Istnieje więcej niż jeden sposób na naleśniki. Poniedziałek, 22 czerwca 2015. NALEŚNIKI w towarzystwie BOBU i WOŁOWINY. SZKLANKA UGOTOWANEGO i OBRANEGO BOBU. 1 ŁYŻKA SOKU Z CYTRYNY. WOŁOWINA 2 kawałki po około 100 gram. SKŁADNIKI NA CIASTO MIESZAMY ZE SOBĄ NA JEDNOLITĄ KONSYSTENCJĘ. BÓB RAZEM Z SOKIEM Z CYTRYNY, KILKOMA LISTKAMI MIĘTY, ŁYŻECZKĄ POSIEKANEGO KOPRU I OKOŁO 50ml OLIWY BLENDUJEMY NA GŁADKĄ MASĘ. SZPARAGI GOTUJEMY NA PARZE PRZEZ 5 - 8 MINUT.