Date Range
Date Range
Date Range
A, tak mi się zachciało. Kotki już w swoich domach. Że każdego, kto bez jej zgody przedrukuje treści, zdjęcia lub rysunki z tego bloga - osobiście przeklnie. Haft, ale jaki! J Palikot - blog nowy. Horizonsong, kobieta w pięciu . Kocham Geeka - jak budować związek . Cebrita - blog o designie. Co ja robię w tej szkole? Historie w tramwaju pisane.
Wędzenie kiedyś było koniecznością, ponieważ nie było wielu metod konserwacji mięsa. Dziś wędzenie nadal jest stosowane, lecz z trochę innych powodów. Wędzone mięso jest po prostu pyszne. Ten zapach i smak, którego nie zaznamy kupując mięso pseudo-wędzone w marketach. Kto jadł lub sam wędził, ten wie jaka jest różnica. A tych, którzy jeszcze nie próbowali, szczerze zachęcam.
Twoja Ksiażka Kucharska - Zbiór najciekawszych przepisów. Niedziela, 26 lipca 2015. Przepis na pastę z bobu. Poniedziałek, 22 czerwca 2015. Przepis na dżem truskawkowo-rabarbarowy z nutą wanilii. Środa, 17 czerwca 2015. Przepis na danie jednogarnkowe z makaronem i mięsem. Wtorek, 16 czerwca 2015. Poniedziałek, 15 czerwca 2015. Przepis na smalec z jabłkiem i cebulką. Piątek, 12 czerwca 2015.
Comments are off for this post. Simpozij pod nazivom Liječenje boli i paralize u organizaciji Ministarstva zdravlja i socijalne politike Unsko-sanskog Kantona, Liječničke komore USK i firme Medizintechnik GMBH Dr. Schuhfried Austrija bit će održan 26. Comments are off for this post.