IMPROVCOOK.BLOGSPOT.COM HOST
Our parsers identified that a lone page on improvcook.blogspot.com took one hundred and seven milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider improvcook.blogspot.com not secure.
Internet Protocol
216.58.217.129
WEBSITE IMAGE
SERVER OS AND ENCODING
I found that this domain is operating the GSE server.PAGE TITLE
לבשל עם פטיש - המתכונים של שרוןDESCRIPTION
לבשל עם פטיש - המתכונים של שרון. יום ראשון, דצמבר 12, 2004. מתכון שאחותי, ישתבח שמה, חפרה מאיזה ספר בישול צמחוני, אבל כרגיל עבר שינויים קלים. 1 בצל קצוץ דק דק. 1 בצל קצוץ דק. 1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק. 1 מבשלים את הבטטות, תפוחי האדמה, הגזרים והשום כחצי שעה עד שמתרכך, ומועכים לפיר ה. 2 מוסיפים את הבצל, הביצים, הקמח והמלח, מערבבים היטב, ומשאירים את התערובת כחצי שעה, שתסמיך קצת. 3 במחבת עם שמן רותח, יוצרים לביבות בגודל של בערך כף מהתערובת, ומטגנים עד שמזהיבמשחים. פורסם על ידי שרון בשעה 121 אחה צ. כדי לפצות.CONTENT
This web page improvcook.blogspot.com states the following, "לבשל עם פטיש - המתכונים של שרון." We saw that the webpage said " יום ראשון, דצמבר 12, 2004." It also said " מתכון שאחותי, ישתבח שמה, חפרה מאיזה ספר בישול צמחוני, אבל כרגיל עבר שינויים קלים. 1 בצל קצוץ דק דק. 1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק. 1 מבשלים את הבטטות, תפוחי האדמה, הגזרים והשום כחצי שעה עד שמתרכך, ומועכים לפיר ה. 2 מוסיפים את הבצל, הביצים, הקמח והמלח, מערבבים היטב, ומשאירים את התערובת כחצי שעה, שתסמיך קצת. 3 במחבת עם שמן רותח, יוצרים לביבות בגודל של בערך כף מהתערובת, ומטגנים עד שמזהיבמשחים. פורסם על ידי שרון בשעה 121 אחה צ."