Date Range
Date Range
Date Range
Karppisiskot ja vähähiilihydraattinen elämä! Tammikuu 26, 2015. Siemennäkkäri on karppileipojan näppärä ja nopea klassikko. Olen vaan ollut sen tekemisessä laiska. Viikonloppuna lämpimäistä maistellessa ihmettelin, jotta miksi. Kätevästi valmistuva näkkäri oli koko huushollin mieleen.
Olen reilu kolmekymppinen terveyteni takia uusviljaton ja ruokavaliostani huolimatta täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Koska en ole tiedemies, analysoin juttuja omaan järkeeni perustuen. Erityisesti kirjoittelen mediassa pyörineistä ravintoon liittyvistä aiheista. Jos kärjistän, en ole ainakaan tylsä. Ylen nettisivulla oli mielenkiintoinen vertailu.
AIKA STAILI on venessä käyttämäni kelluntapuku, ekös. Kyllä siitä aina saa kuulla hymähtelyjä. Mutta kun oikeasti ei meri ole oikein lämmennyt tänä vuonna ollenkaan ja nytkin ollaan oltu useampi päivä pohjoistuulessa, niin käytän niin mielelläni kunnon lämpimiä varusteita avoveneellä liikuttaessa.
Tänä kesänä kasvimaallakin kaikki on myöhässä. Mutta nyt saa nauttia oman maan herneistä. Olemme syöneet herneitä kahmalokaupalla sellaisenaan. Ihanan vehreän makuinen hernepyree maistuu kalaruokien kanssa. Tällä kertaa halusin lautaselle vihreää makua possunpihvin ja kanttarellipaistoksen. Herkkujen herkku, vietnamilainen jääkahvi. Karitsan sydämiä, puistoherkkusieniä ja villiyrttisalaattia.
Ohje ei kyllä tuntunut kovin houkuttelevalle, mutta päätin kokeilla sitä siitä huolimatta. Lopputulos oli yllättävä, siitä tuli todella hyvän makuista. Vatkaa valkuaiset niin että vaahto alkaa olla kestävää, älä vatkaa liikaa.
Eli ohjeita, joilla muuttua paremmaksi ihmiseksi. Tämäkin melkein käden käänteessä tehtävä ruoka maistuu minusta erinomaiselta. Näin syksyä kohti mentäessä nautin suomalaisista tuoreista kasviksista. Niitä valmistamalla saa kodinkin tuoksumaan hyvältä.
Määkiviä, röhkiviä, haukkuvia, maukuvia ja kotkottavia juttuja. Tänään lyhenivät minisika Vickyn sorkat. Luottosorkanleikkaaja hoiti homman nopeasti ja taidokkaasti. Vicky popsi sen aikaa olohuoneen sohvan vieressä mm. banaania, omenaa ja porkkanaa. Sotku oli sen jälkeen melkoinen, mutta mitäs pienistä. Kasasin eteiseen kaikki mahdolliset matot ja poppanat ja muut, jotta lattia oli peitossa. Silti epäileväistä sikaa sai aika tovin houkutella ja tuuppia ulos.
Tälle matkalle en varannut lippuja, mutta se vain alkoi. Kuten edellisessä postauksessani kerroin, sytostaatit ovat kovia myrkkyjä, joiden aiheuttamien sivuvaikutusten lievittämiseksi syödään erilaisia lääkkeitä, jotka aiheuttavat taas uusia sivuvaikutuksia. Valkosoluarvojen laskua ja infektiovaaran, suun limakalvojen rikkoutumista, makumuutoksia,. Hiustenlähtöä, väsymystä ja mitä kaikkea niitä olikaan.
Vähähiilihydraattista ruokaa, ilman lisä-aineita tai muuta teollista skeidaa. Hiiliteräspannun seurantaa ja kokemuksia matkalla. En ole ikinä tajunnut mäkin ja muiden pikaruokaravintoloiden hampurilaisia, mielestäni ne ovat aika mauttomia ja kuivia, vaikkakin tykkään hampurilaisista silloin kun ne ovat tehty kunnolla ja välillä tuleekin käytyä jossain oikeassa ravintolassa hampurilaisella. Sienistä kannat pois, sisään hivenen öljyä, suola pippuri. Kaiken voi täyttää ja kaik.
Hiidenveden kunnostuksen tavoitteena on kiintoaine- ja ravinnekuormituksen vähentäminen sekä järven virkistyskäytön edistäminen. Tule tilaisuuteen kertomaan omat tietosi tarpeellisiksi kokemistasi kunnostustoimista! Karjaanjoen Lohjanjärven säännöstelyn kehittämistä selvitetty säännöstelyluvan muutoshakemus valmisteluun. Säännöstelyn kehittämisestä tehty selvitys on nyt valmistunut.
Iitin Hiidenvuori sijaitsee eteläisessä Suomessa, Iitin kunnan Lyöttilän kylässä, Kymijoen vesien partaalla, Iitin kirkonkylältä katsoen Kymentaan takana. Hiidenvuoren yökonsertti kesäkuussa 2017 meni aivan loistavasti! Sitäpä kannattaa muistella katsomalla Facebookista pätkää. Jossa Risto Lauriala lämpimikseen soittelee vuoren päällä. 2017, ja video on Jyrki Anttilan. Iitin Musiikkijuhlien yökonsertti Hiidenvuorella tulevana kesänä on lauantaina 17.
2010 年 10 月 05 日. This is your first post. Edit or delete it and start blogging! 2010 年 08 月 19 日.