Date Range
Date Range
Date Range
For a hard cheese to ripen properly, it needs to have certain moisture in it and the cave should have so much humidity that the released moisture from the cheese can be slow. Well, moisture control starts with the FLOC, from the moment rennet hits the milk till you cut and eat it. Flocculation being the start of moisture control, cooking, milling if required, pressing, drying, salting and aging stages requires understanding of the moisture control.
Jornada Escolar en CEIP Jose Saramago. Jueves, 14 de marzo de 2013. Ya que tenemos abierto el proceso de consulta para el cambio de horario en la jornada escolar de nuestro colegio. También se publicarán enlaces interesantes sobre estos debates y las últimas noticias que se recojan.
Crónica de Al Rollo Luche, Yang Pers y Leia and the Wookies.
Så blev det tid at skære min manchego i stykker. I lang tid har jeg bemærket, at den havde nogle blå mærker under skorpen på den ene side. Jeg var meget spændt da den blev skåret over, her er billede af hvad jeg fik at se. Jeg begyndte at skære alt det blå væk og det blev til lidt over et kg. Det bliver til fuglemad, mens resten af osten blev skåret ud i mindre stykker som blev vacumpakket til os selv. Søndag, juni 15, 2014. Link til en spændende side.
By moving, adding and personalizing widgets.