Date Range
Date Range
Date Range
Bo kocham to co mnie otacza. Dekoracje na różne okazje i bez okazji, wnętrza, przyroda, ogrody i wiele innych pięknych rzeczy. Piątek, 01 lutego 2013. Ale jak tu nie kochać takich krzewów. Niedziela, 27 stycznia 2013. Ok 350 g masy makowej.
Już od ponad 20 lat wypiekamy dla Państwa Chleb Hruby i robimy sery według szwajcarskiej receptury. Dziękujemy za Państwa niesłabnące zaufanie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Do produkcji naszych serów wykorzystujemy wyłącznie mleko od naszych kóz i krów, które pasą się na naszych ekologicznych łąkach.
bo lubię kokosy! Wtorek, 18 grudnia 2012. Dzielę się więc przepisem na hummus -u mnie pełni rolę pysznej pasty kanapkowej. Jest dużo wariantów tej libańskiej przekąski, ja wypróbowałam jeden z podstawowych znalezionych w sieci.
Nie jest sztuką robić chleb pełen spulchniaczy czy konserwantów, który dobrze wygląda i ma często nijaki smak. Sztuką jest wypiekanie chleba z naturalnych składników i na naturalnym zakwasie. Chleby, bułki, bagietki, ciasta półfrancuskie czy Rogale Marcińskie. W naszej Piekarni znajdziecie Państwo produkty wzbogacone ziarnami słonecznika, siemieniem lnianym,. Sezamem, kminkiem, makiem, rodzynkami czy miodem.
Nowo otwarty sklep w Siedlcach. I uaktualnieniom w zależności od potrzeb i sytuacji. Erdecznie zapraszamy do zapoznaia się z naszym asortymentem, który na pewno przypadnie Państwu do gustu! Projekt i wykonanie strony www ArtGate.