Date Range
Date Range
Date Range
Крем супа от бял боб. Да ядеш е потребност, да се наслаждаваш е изкуство! Мисъл на Франсоа дьо Ларошфуко, която прочетох на една улична табела в Улм, Германия. Сладкиш с марципан и сини сливи.
Събота, 7 май 2011 г. Ето няколко интериора ,които ме вдъхновиха за малката козметична промяна на бъдещият ни дом. Двамата с мажът ми сме единодушни - всичко трябва да мине през ръцете ни. Избягвахме купуване на нови мебели,освен едни плоскости,които после сглобихме. Като за начало ще ви покажа няколко снимки на интериори,части от които ми се иска да внеса и в моят дом. Нещо такова е идеята за пространството над пералнята. Публикувайте в блога си! Събота, 19 февруари 2011 г.
Warm summer breeze blows endlessly. Touching the hearts of those who feel. Неделя, 11 януари 2015 г. Зимата е времето, когато ми остава повече време да правя хляб и питки. През Коледните и Новогодишните празници изпробвах доста рецепти. Тази седмица предизвикана от Ил. Реших да пробвам ново тесто за питка. Оформлението не е нищо специално. За него взех идеята от Ева Тонева.
Вторник, 3 май 2011 г. Той се казва Ивайло Пеев. Студент е по журналистика и в момента подготвя своята дипломна работа. Тя е свързана с кулинарните предавания. Нуждае се от хора, които наистина обичат вкусната храна, които да оценят кулинарните предавания на пазара. В който за минутка всеки може да даде своето мнение. Единственото, което иска е да публикувате линк към тази анкета. Той от своя страна ще публикува линк към вашия сайт отстрани на блога.
Сандвич, но с какво. Краят на лятото е времето, в което има най-много узрели плодове. Лично аз съм свикнала да ги ям директно и в пресния им вид, но понякога ми хрумват идеи, които трябва да направя веднага на момента. И този път се случи така, хрумна ми и веднага пробвах идеята. Крема сирене - 1 пак. 3 сл листа от маслодайна роза.
Кулинарни мисли и разни други неща. Блокче шоколад и мисли поръсени със захар. Е стана ясно, че напоследък не ми се отдава писането. В общи линии се чудя това някъде от края на септември, когато се озовах с определено количество ябълки. Има няколко линии на сюжета с ябълките.
Събота, 3 март 2018 г. 2 яйца на стайна температура. 2 пълни с връх с. Мармалад по избор - от сини сливи или ябълки е чудесен избор. Извадете от фурната, отново намажете с масло и покрийте с плътна кърпа за 10 минути,за да станат меки и пухкави. Поднесете обилно поръсени с пудра захар. Публикувайте в блога си! В синов.
Вторник, 4 май 2010 г. Сряда, 28 април 2010 г. Вторник, 13 април 2010 г. Сряда, 7 април 2010 г.
Петък, 12 октомври 2012 г. Цяла вечност не съм публикувала тук. Признавам си, липсва ми блога, много. Но живота през лятото е толкова динамичен, че докато се обърнеш и минали три месеца. Публикувайте в блога си! .
Une simple envie de refairre un blog hihi. Retape dans le champ ci-dessous la suite de chiffres et de lettres qui apparaissent dans le cadre ci-contre.
Clique ici pour poster un commentaire en étant identifié avec ton compte Skyrock. Et un lien vers ton blog ainsi que ta photo seront automatiquement ajoutés à ton commentaire.