Date Range
Date Range
Date Range
Folyamatosan pótolom az írásokat, és a recepteket, de ezek már nem az eredeti, hanem más formában fognak megjelenni. Minden kedves olvasóm türelmét kérem! Kedvenc kajáink, kicsiny konyhánkból. Gyulai Kolbász, Pálinka, és mások. Hogyan tudod, könnyen javítani ételfotóidat.
Bazsarózsát ugyan nem ültettem, de ezen az oldalon megtalálhatók mikrogazdaságom növényei, nevelésükkel, gondozásukkal, és főleg feldolgozásukkal kapcsolatos tapasztalataim. Ezen az oldalon foglalkozok fűszernövényeim szárításával, a zöldségfélék kovászolásával is. Frissen, fagyasztva, szárítva, mindenbe, amibe kell. Ezt írja róla a Wikipédia.
Saturday, May 31, 2014.
Monday, March 24, 2014. INConnections Evening Edition, March 18, 2014. INConnections Evening Edition, March 18, 2014. INConnections Evening Edition, March 17, 2014. Global INConnections Evening Edition March 14, 201. Global INConnections March 12, 2014. Global INConnections Evening Edition, March 11, 20. Global INConnections Evening Edition, March 10, 20. INConnections Evening Edition, March 7, 2014. Global INConnections Evening Edition, March 06, 20.
Ez az oldalam, azoknak a fiataloknak szól, akik most ismerkednek a aütés - főzés rejtelmeivel. A hétvégén pirított csirkemájat csináltam zöldborsóval, és eszembe jutott, hogy erre is kíváncsiak lehetnek a kezdők, a főzni szerető diákok. A máj az egyik legkönnyebben elkészíthető alapanyag, csak egy fontos szabályt kell betartani. Sütés közben nem szabad megsózni, csak közvetlen tálalás előtt! Ha ezt megfogadod, dombon a tanya. 1 nagy fej hagyma,.