Date Range
Date Range
Date Range
Folyamatosan pótolom az írásokat, és a recepteket, de ezek már nem az eredeti, hanem más formában fognak megjelenni. Minden kedves olvasóm türelmét kérem! Kedvenc kajáink, kicsiny konyhánkból. Gyulai Kolbász, Pálinka, és mások. Hogyan tudod, könnyen javítani ételfotóidat.
Bazsarózsát ugyan nem ültettem, de ezen az oldalon megtalálhatók mikrogazdaságom növényei, nevelésükkel, gondozásukkal, és főleg feldolgozásukkal kapcsolatos tapasztalataim. Ezen az oldalon foglalkozok fűszernövényeim szárításával, a zöldségfélék kovászolásával is. Frissen, fagyasztva, szárítva, mindenbe, amibe kell. Ezt írja róla a Wikipédia.
Folyamatosan pótolom az írásokat, és a recepteket, de ezek már nem az eredeti, hanem más formában fognak megjelenni. Minden kedves olvasóm türelmét kérem! Kedvenc kajáink, kicsiny konyhánkból. Gyulai Kolbász, Pálinka, és mások. Hogyan tudod, könnyen javítani ételfotóidat.
Hogyan tudod, könnyen javítani ételfotóidat. Ebben a bejegyzésben, egy általam is használt, egyszerű, Magyar nyelvű fotószerkesztő programot mutatok be. Kezdőknek, laikusoknak is ajánlom. A világításról, és más hasznos dolgokról. Többen láttátok blogomat, és újonnan indított weboldalamat is . Bármivel fényképezhettek, ami képes rá. Ételfotóink, viszont akkor sze.
Bazsarózsát ugyan nem ültettem, de ezen az oldalon megtalálhatók mikrogazdaságom növényei, nevelésükkel, gondozásukkal, és főleg feldolgozásukkal kapcsolatos tapasztalataim. Ezen az oldalon foglalkozok fűszernövényeim szárításával, a zöldségfélék kovászolásával is. Frissen, fagyasztva, szárítva, mindenbe, amibe kell. Ezt írja róla a Wikipédia.
Ha be kell menni, próbáljuk minél elviselhetőbbé tenni magunk, betegtársaink, és a rólunk gondoskodók számára, az ott töltött időt! 2015 július 27. Amikor megírtam évekkel ezelőtt az első, és egyetlen bejegyzést ezen az oldalon, tudtam egyszer folytatnom kell. Arra nem gondoltam, hogy így, és most. Kép nélküli írás lesz, mert nincs mit illusztrálni. Ha lehet messze kerülöm az egészség házát, de tudtam segítségre van szükségem! .
Ezen az oldalamon nem csak a kajáról olvashattok. Naplószerűen arról is, ami minden nap foglalkoztat. Kedvenc kajáink, kicsiny konyhánkból. Gyulai kolbász, pálinka, és mások. Pulykanyak leves, töltött paprika, toroskáposzta. Jönnek mások, amit majd elmagyarázzák, miért is kell pont őket, ezeket ünnepelni. Mert minden ételhez szoktam egy írást is csatolni.