firindakarniyarik blogspot.com

Fırında Karnıyarık

14 Temmuz 2012 Cumartesi. 1 Kaşık Yemek Kaşığı. Patlıcanları çizgili soyup, yarım saat yağ çekmemesi için tuzlu suda bekletin. İyice yıkadıktan sonra suyunu havlu ile çektirin ve az yağda kızartın.kızartma işlemini ağır ağır,ağzı kapalı bir tencerede yaparsanız,patlıcanlarınızın yumuşamasını sağlamış olursunuz.aksi takdirde,kızarmış fakat yumuşamamış patlıcanlar elde edersiniz . Daha sonra 170 derece de ısıttığınız fırına sürerek 20-25 dk pişirin. Dilerseniz bu işlemi pilav tenceresi gibi bir ten.

OVERVIEW

This web page firindakarniyarik.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored two pages inside the domain firindakarniyarik.blogspot.com and found zero websites referring to firindakarniyarik.blogspot.com. We were able to observe one social web platforms linked to this website.
Pages Crawled
2
Social Links
1

FIRINDAKARNIYARIK.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page firindakarniyarik.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for firindakarniyarik.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for firindakarniyarik.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for firindakarniyarik.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

WHAT DOES FIRINDAKARNIYARIK.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of firindakarniyarik.blogspot.com Mobile Screenshot of firindakarniyarik.blogspot.com Tablet Screenshot of firindakarniyarik.blogspot.com

FIRINDAKARNIYARIK.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on firindakarniyarik.blogspot.com took one hundred and eighty-eight milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider firindakarniyarik.blogspot.com not secure.
Load time
0.188 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
173.194.46.108

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

Fırında Karnıyarık

DESCRIPTION

14 Temmuz 2012 Cumartesi. 1 Kaşık Yemek Kaşığı. Patlıcanları çizgili soyup, yarım saat yağ çekmemesi için tuzlu suda bekletin. İyice yıkadıktan sonra suyunu havlu ile çektirin ve az yağda kızartın.kızartma işlemini ağır ağır,ağzı kapalı bir tencerede yaparsanız,patlıcanlarınızın yumuşamasını sağlamış olursunuz.aksi takdirde,kızarmış fakat yumuşamamış patlıcanlar elde edersiniz . Daha sonra 170 derece de ısıttığınız fırına sürerek 20-25 dk pişirin. Dilerseniz bu işlemi pilav tenceresi gibi bir ten.

CONTENT

This web page firindakarniyarik.blogspot.com states the following, "Patlıcanları çizgili soyup, yarım saat yağ çekmemesi için tuzlu suda bekletin." We saw that the webpage said " İyice yıkadıktan sonra suyunu havlu ile çektirin ve az yağda kızartın." It also said "kızartma işlemini ağır ağır,ağzı kapalı bir tencerede yaparsanız,patlıcanlarınızın yumuşamasını sağlamış olursunuz. aksi takdirde,kızarmış fakat yumuşamamış patlıcanlar elde edersiniz . Daha sonra 170 derece de ısıttığınız fırına sürerek 20-25 dk pişirin. Dilerseniz bu işlemi pilav tenceresi gibi bir ten."

SEEK SIMILAR DOMAINS

icozugr - icozugr - Blogcu.com

İsterseniz Blogcu kategorilerinden öne çıkan içeriklere göz atabilirsiniz. Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur.

Islak Kek Tarifi

Yumurtaları ve şekeri biraz çırparak karıştırın. Sıvı yağ, süt, vanilya ve kakaoyu ekleyip karıştırın. Elde ettiğiniz sıvıdan bir bardak alıp kenara koyun. En son aşamada bunu kekin üstüne dökeceğiz. Daha sonra ıslak kek tarifi. Yumurtaları ve şekeri biraz çırparak karıştırın. Sıvı yağ, süt, vanilya ve kakaoyu ekleyip karıştırın.

Kırmızı Top

bölümün yüksek başarısından sonra yapımcı firma devam niteliğindeki kırmızı top 2 oyununu da piyasaya sürdü. Kırmızı top 2 oyunu öncekine göre grafik olarak daha gelişmiş ve oyundaki eşya açısından daha zengin tasarlandı. Kırmızı top 2 oyunu önceki ile aynı şekilde oyun bittiği anda kaldığı bölümden devam edebiliyor. Belki birçok oyunda olması gereklen en önemli özelliklerden biri budur. Aslında basit bir çerez sistemi kullanan bu yöntemi.