Date Range
Date Range
Date Range
Jeg er veldig glad i indrefilet av svin. Gjerne innsmurt i sennep og svidd på kullgrill. Det finnes selvsagt mange andre varianter og jeg har testet ut litt forskjellig. For å sikre et saftig resultat kan man pakke kjøttet inn i bacon eller spekeskinke. Oppskriften under har jeg prøvd både med parmaskinke og strandaskinke, hvor sistnevnte faktisk ga best resultat. 600-800 g indrefilet av svin. 1-2 ts svart grovkvernet pepper.
Før helgen kom husbonden hjem med nytt fotografiapparat. Og hva passet vel bedre enn å teste det ut på alle hagens vakre motiver. Mange, mange bilder ble tatt og med snasent kamerautstyr, ble jeg fornøyd med opptil flere av dem. Ikke minst er det artig å kunne studere detaljrikdommen til hvert enkelt blad og blomst. En plante som virkelig har fått fotfeste i hagen og som sprer seg mye utover, er steppesalvie.
Tirsdag, oktober 14, 2008. Nå mangler jeg kanskje de glitrende blomsterarmbåndene under, men jeg har skaffet meg to andre glitrende ting igår. Brosjen er fra en av bodene på Youngstorget og øredobbene fra Velouria Vintage. Jeg er som en kråke når det kommer til smykker, alt som glitrer, jo mer jo bedre. Mandag, oktober 13, 2008. Når geviret er i hus hadde det ikke gjort noe om disse armbåndene hang på. Desverre er det hun som også har et hav av sko.