Date Range
Date Range
Date Range
Wtorek, 15 kwietnia 2014. Ulubiona wielkanocna potrawa, bez której nie ma Świąt Wielkiej Nocy! Żurek zapiekany w chlebie - istne niebo w gębie - jak to mówią moje dzieciaki! Absolutnie nie gotujcie z torebki, z kartoników - tylko z domowego zakwasu na żurek. 2 pętka kiełbasy podwawelskiej lub 4 śląskiej. 1 op białej kiełbasy surowej - najlepiej Olewnik. Sól, pieprz do smaku.
Niedziela, 28 lipca 2013. 2 małe kromki chleba żytniego z 1 plastrem sera i 4 plastrami krakowskiej drobiowej, 2 ogórki gruntowe, arbuz, brzoskiwnia, kilka winogron. Owsianka na chudym mleku, cynamon, czerwone porzeczki.
Czy dietetyczne może być smaczne a nie-dietetyczne musi być smaczniejsze? Chciałabym Was dziś zaprosić do rozważań i podzielenia się Waszymi doświadczeniami na temat zarysowany w tytule posta.
Gdy wreszcie udało mi się wskrzesić zakwas, zabrałam się do chleba. Bo duża już była potrzeba chleba.
Od 503 zaczynam z powrotem dodawać wpisy! Za tak długą przerwę. Wtorek, 05 czerwca 2012. Paczuszki w cieście francuskim i dzikie zwięrzę na ogrodzie. Dzisiaj poszłam na łatwiznę, ale obiecuję, że w weekend zrobię coś specjalnego dla was kochani. 1 opakowanie cista francuskiego,.
W końcu na spokojnie przeglądam wszystkie gigabajty zeszłorocznych zdjęć. Jest tyle fajnych, że nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam z nich film. To najlepsze momenty i emocje, ale też kierunek, w jakim chciałabym się rozwijać w następnych latach.
Vår, sommar, framsteg på Solhem. Nytta och nöje på Solhem. Förändringar och fynd på Solhem. Författare, trädgårdsmästare, livsnjutare, farmor.
Pizzeria i Spaghetteria Gli Italiani. Zaprasza na niekończący się festiwal kuchni włoskiej! Aviero i Alicja przygotują dla Państwa dania, których smak i zapach przeniesie Państwa w słoneczne rejony Włoch. Podajemy znakomite, świeże ryby z nad morza Adriatyckiego, grillowane mięsa, oraz tradycyjną pizzę i pasty. Serdecznie zapraszamy i życzymy smacznego. Prawa autorskie i informacje o stronie.
Я - гончар, лэмпворкер и просто увлеченный человек. В нашу мастерскую часто приезжают люди увидеть гончарное дело, и я рада встрече с ними, ведь каждый человек интересен и уникален. И в сети у меня появилось очень много друзей. Поэтому - заходите, я вам рада! В этом журнале не только мои работы, но и некоторые впечатления о жизни. Моя страница на Ярмарке мастеров.
Even in the chat box.