culinariadayday blogspot.com

culináriaday

Quarta-feira, 23 de janeiro de 2013. 1 colher sopa de baunilha - 12ml. 1 colher sopa de fermento em pó - 12g. 350 gramas de açúcar refinado. 220 gramas de margarina sem sal em temperatura ambiente. 350 gramas de farinha de trigo peneirada. 2 gramas de sal. Na tigela da batedeira coloque açúcar refinado e a manteiga em temperatura ambiente e bata até ficar no ponto esbranquiçado. Adicione os ovos um a um com a batedeira ligada e bata. Em outra tigela, adicione a baunilha no leite e reserve.

OVERVIEW

This web page culinariadayday.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored two pages inside the domain culinariadayday.blogspot.com and found zero websites referring to culinariadayday.blogspot.com.
Pages Crawled
2

CULINARIADAYDAY.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page culinariadayday.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for culinariadayday.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for culinariadayday.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for culinariadayday.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

WHAT DOES CULINARIADAYDAY.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of culinariadayday.blogspot.com Mobile Screenshot of culinariadayday.blogspot.com Tablet Screenshot of culinariadayday.blogspot.com

CULINARIADAYDAY.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on culinariadayday.blogspot.com took two thousand three hundred and forty-four milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider culinariadayday.blogspot.com not secure.
Load time
2.344 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
74.125.193.132

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

culináriaday

DESCRIPTION

Quarta-feira, 23 de janeiro de 2013. 1 colher sopa de baunilha - 12ml. 1 colher sopa de fermento em pó - 12g. 350 gramas de açúcar refinado. 220 gramas de margarina sem sal em temperatura ambiente. 350 gramas de farinha de trigo peneirada. 2 gramas de sal. Na tigela da batedeira coloque açúcar refinado e a manteiga em temperatura ambiente e bata até ficar no ponto esbranquiçado. Adicione os ovos um a um com a batedeira ligada e bata. Em outra tigela, adicione a baunilha no leite e reserve.

CONTENT

This web page culinariadayday.blogspot.com states the following, "Quarta-feira, 23 de janeiro de 2013." We saw that the webpage said " 1 colher sopa de baunilha - 12ml." It also said " 1 colher sopa de fermento em pó - 12g. 350 gramas de açúcar refinado. 220 gramas de margarina sem sal em temperatura ambiente. 350 gramas de farinha de trigo peneirada. Na tigela da batedeira coloque açúcar refinado e a manteiga em temperatura ambiente e bata até ficar no ponto esbranquiçado. Adicione os ovos um a um com a batedeira ligada e bata. Em outra tigela, adicione a baunilha no leite e reserve."

SEEK SIMILAR DOMAINS

Blog de Etat-Second - Mazta Music Productions - MMP - - Skyrock.com

Mazta Music Productions - MMP -. MMP - M A S T A M U S I C P R O D U C T I O N -. Abonne-toi à mon blog! Tt dabor les K-ss-D-10. NARVA ton mek il est a moi. Kaal la vachette kiffeuz d crepe a la biere. Luch le graffeur ouf, on va K-C du mur a TLS. BRAMS 357 ispice 2 ouf RPZT.

Blog de LuGaVel - LuGaVel - Skyrock.com

Retape dans le champ ci-dessous la suite de chiffres et de lettres qui apparaissent dans le cadre ci-contre.

PhantomJoker11 Satan - DeviantArt

Forgot Password or Username? Deviant for 2 Years. This is the place where you can personalize your profile! By moving, adding and personalizing widgets.

PotakuCat Catherine - DeviantArt

This is the place where you can personalize your profile! You can drag and drop to rearrange.