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CALAMARS FARCITS DE PEIX I MARISC 60 minuts. de carn picada de porc. de carn picada de vedella. 0,5l de caldo de carn. Netejar i reservar els calamars. Apartar les aletes i les cames i tallar-ho tot ben petit. Cosir la boca dels calamars amb un escuradents. Deixar-ho coure, tot junt, durant 15 minuts.
Revuelto de bacalao, patatas y cebolla. Rosti de patata gratinado con huevos. Descripció de la gana, per Francisco de Quevedo. Bloc de cuina de la Dolorss.
com i he de dir que és la més senzilla i la mes bona de les que he fet. 400 gr de formatge Philadelphia. 260 ml de nata per muntar. Ho dic per pròpia experiència. Pre escalfar el forn a 180º dalt i baix. Quan es pugui, desmotllar.
Viernes, agosto 10, 2012. Este ultimo tiempo he estado aprendiendo un poco mas sobre las conservas y el aprovechamiento de la tierra, en el verano plante en mi jardín tomates cherry, alrededor de 10 plantas, las cuales fueron creciendo y la verdad que no sabia que hacer con tantos tomates así que averigüe como secarlos y lo hice. Jueves, julio 05, 2012. Lo ideal es tener 8 tipos de cuchillos.
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