Date Range
Date Range
Date Range
Jueves, 21 de abril de 2016. Pero no sufráis por u.
Sábado, 6 de agosto de 2016. Benjamin B Can Rull Romulo Tronchoni. Domingo, 10 de abril de 2016. Llevo mucho tiempo sin pasar por aqui, pero desde que me propuse no centrarme tanto en los datos y estadisticas del equipo de mi peque y disfrutar mas de sus partidos y acciones no encuentro un ratito para ponerme delante del PC y explicaros cosas. Sencillamente fué genial pasar esos dias disfrutando con l.
Si hay que ir, se va, aunque sea solo para probarlo. Sábado, 1 de agosto de 2015. Desagradable visita a uno de los restaurantes con más años de la ciudad, Can Solé, que dicen data de 1903. Los comentarios no eran precisamente muy buenos, el local decepcionante en cuanto a su aforo; un viernes y no había ni media entrada y sobre todo una carta donde conté que se hacen ni más ni menos que 15 tipos de arroces diferentes. Les aseguro que he comido paellas de menú mucho más dignas que ésta.
RECEPTES I PROPOSTES GASTRONÒMIQUES -. Arrossos, cereals i pasta. Pans, pizzes i coques. Middot; Feu un comentari.
Dilluns, 18 de maig de 2015. Fumats fets a casa utilitzant una BBQ Weber. De fa temps em feia gràcia provar de fer fumats a casa i he anat fent proves fins atrevir-me a fer un sopar de fumats i aquests són els 3 plats que vaig preparar. 1- Verat lleugerament marinat i fumat amb fusta de pomer. A continuació vaig deixar les estelles de fusta de pomer.
Martes, 30 de diciembre de 2014. Miércoles, 3 de diciembre de 2014. Jueves, 9 de enero de 2014. 2 litros de caldo de pollo o carne. 1 taza de cebolla picada. 1 cucharada de pasta de tomate. 1 cucharadita de ajos molidos. Orégano, sal, pimienta al gusto. Para el caldo de pollo yo uso dos carcasas un poco de apio y sal. Freír la cebolla, ajos, pasta de tomate sal y pimienta.
Divendres, 23 de juny de 2017. Dijous, 24 de març de 2016. Dijous, 28 de març de 2013. Dijous, 21 de juny de 2012. Passar-ho tot per la batedora. I abocar-ho a una flamera. Amb el interior sucat amb una mica de mantega. I una bandeja amb aigua durant uns.
Aliments de proximitat de les cooperatives de pagesos. Aliança amb Ecoveritas i Natursoy i productes del nostre propi conreu ecològic a Cal Tudela, al Parc Agrari del Prat de Llobregat. Equip propi en disseny de productes.
Dijous, 19 de febrer de 2015. Tampoc és que es faci en 5 minuts, eh? Fa més de trenta anys! Jo no sóc gaire experta en fideuàs, he seguit les línies generals de la fideuà de la cuina de sempre. 3 tasses de fideus ben fins. Mitja tassa de vi blanc.