Date Range
Date Range
Date Range
Cuina amb històries, receptes per llegir. Fotos que fan venir gana. Dimecres, 14 de febrer de 2018. i aviat farà un any! Efectivament, no escric gaire al blog, però no us tornaré a atabalar amb allò de si Instagram està matant els blogs. Efectivament, segueixo cuinant, no tant com voldria, i ho ensenyo al compte del blog a Instagram. També escric regularment al web Gastronosfera. Fa encara no un mes vaig.
Professionalitat en la gestió, proximitat en el dia a dia. Cada client és un repte i, per tant, cobrim les vostres necessitats de forma proactiva, dinàmica i eficient. Qualitat, rigor i tradició. Cuina tradicional elaborada amb les tècniques més innovadores per aconseguir de forma consistent la màxima qualitat dels menús. Experts a buscar el que és millor per a vosaltres. Especialistes a alimentar col lectius, motivats per evolucionar contínuament i continuar oferint la màxima qualitat i professionalitat.
En aquest bloc hi trobareu receptes ovo-lacteo-vegetarianes i, sempre que puc, per elaborar-les utilitzo productes ecològics, de qualitat i respectuosos amb la mare Terra. 205 ml de nata per muntar.
8211; you are going to have so much more fun! Mayo 17, 2011. CONTROL PERIDICO DE LIMPIEZA DE CMARAS.