Date Range
Date Range
Date Range
La cuina del bolet del Berguedà 2017. Ara bé, la Senyora Natura és molt voluble, no sempre ens porta els bolets a la mateixa hora, per això cal que ens reservem del dret de fer qualsevol canvi en els menús per a poder-ne garantir la màxima qualitat. Hostaleria i Turisme del Berguedà. Tel 93 822 24 95.
Receptes i coses de casa. Domingo, 11 de enero de 2015. POLLO O CONEJO EN ESCABECHE. 1 pollo o conejo partido en 8 trozos. 1 vasito de vino de aceite. 1 vasito de vino de vino blanco. 1 vasito de vino de vinagre de vino. 8 dientes de ajo con piel. Sal y pimienta en grano. Domingo, enero 11, 2015.
El que veu en dimUnió. Que aniré fent creixer poquet a poc. Aqui vos deix algunes de les fotos, bon profit! Que vos pareix que és això? Serà cosa de dimonis? .
PIQUE A LO MACHO - BOLÍVIA. 1 pebrot vermell o verd. 1 kg de carn de vedella. Pelar, tallar i fregir les patates en oli. Picar les cebes, els tomàquets, els bitxos picants, el pebrot vermell o verd i els picants.
LA CUINA DE VORERA LA COCINA DE RIBERA. Receptari de cuina popular mediterrània de Menorca. Recetario de cocina popular mediterránea de Menorca. Jueves, 23 de abril de 2015. TORNEM AMB ELS CALAMARS - VOLVEMOS CON LOS CALAMARES. Un plat molt menorquí i molt saborós que mai ens farà quedar malament. Un plato muy menorquín y muy sabroso que jamás nos hará quedar mal. Hem pogut comprovar que els Calamars farcits. Per els qui agraden dels productes de la mar.