Date Range
Date Range
Date Range
Ati ajuns intr-o biblioteca a blogurilor romanesti aranjate pe rafturile virtuale in functie de continut si propria-mi viziune. Duminică, 15 august 2010. Este blogul lui Octavian cel pasionat de gastronomie. Desi a fost lansat in 2010 are suficient de multi vizitatori zilnici media fiind de 1000. Este un alt blog gastronomic . Ceea ce m-a surprin a fost faptul ca se imbina retetele culinare cu imagina.
This site is marked private by its owner. If you already have both of these, great! Larr; Back to WordPress.
Trufe de pe valea Nissanei și aguride de aiurea. viaţă, timp, existenţă.
I hope my blog is helping you with new cuisine ideas. I do my best to update every time I have few minutes to spare. There is a lot of work and information to organize. Please feel free to visit, anytime you please. For such a great honor. For such a great honor. For such a great honor.
Tort ciocolata cu garoafe mov. Bianca, o fetita de 8 ani, si-a dorit pentru ziua ei un tort de ciocolata, cu glazura de ciocolata, si cu multe flori, si sa predomine culoarea mov. Blatul este de negresa, l-am detaliat la tortul cu figurine Orange. Si garofitele, inainte de a ajunge pe tort.
5 Brooklyn bridge South Street Seaport. Uneori mă apucă câte un dor de iarnă. Doar uneori, nu chiar așa des. Mai ales când văd fotografii de pe acasă, cu pomi înalți, îmbrăcați în straie albe, stând mândri pe marginea drumului, străjuind parcă câmpurile albe și pustii. Mamaaa, vreau să merg la iarnă. Ai plecat si te-ai prapadit in ceruri.
Retete delicioase ilustrate pas cu pas , retete dietetice, trucuri culinare. Retete delicioase ilustrate pas cu pas. Marți, 14 aprilie 2015. In caz ca nu aveti pofta de capsuni, le puteti inlocui cu alte fructe. 1 lingurita praf de copt. Blatul se prepara ca si la aceasta rulada.
Retete facute cu drag pentru cei dragi. Mi-au placut dintotdeuna gogosile facute de bunica mea! Era desertul preferat si cel mai distractiv pentru noi deoarece era o adevarata cooperativa in prepararea lor. iar de mancat le mancam cu totii cu mare placere! Nu sunt greu de preparat si nici de multe nu avem nevoie. 50 gr drojdie proaspata,. Un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu.
Bruschette, o mica poveste.
Pe când mergeam cu biţigla nu mă gândeam că voi scrie la vreun ziar, azi, când scriu, mă gândesc la cum era să pedalezi. Şef cu patru secretare la numai nouă ani. Alex Raţiu este în clasa a III-a şi are deja mandat de preşedinte la clubul Arborele vieţii . Primele măsuri au constat în alegerea unor secretare care să aibă grijă de imaginea şi de proiectele sale. Noi trebuie să-l ascultăm pe preşedinte. Alex şi-a dat seama că un şef adevărat trebuie să aibă o secretară. Şi nu una, ci patru! Nu lipseşte nic.
Aquest sabor és també el gust del segle XXI, tal com ho ha dit Ferran Adrià. JAUME FÀBREGA Premi Botifarra Dolça 2012. Diumenge, 8 de febrer de 2015. GUANYADORES DEL 15è CONCURS DE COQUES, POSTRES I POMES CAPSADES DE BOTIFARRA DOLÇA. Martina Bagué, premi a la més bona. Ma Pau Teixidor i Dolors Xargai, premi a la millor presentació. Maria Vinyolas, premi a la més original. Miquel Àngel Bagué, premi a les millors pomes capsades. Director de la revista Cuina. Autora del llibre Els colors de la Ratafia.
Qui pot sol licitar-ho? Com puc col laborar. El president de la Generalitat dóna suport a la campanya per aconseguir que la cuina catalana sigui patrimoni de la humanitat. Artur Mas assegura, en un acte al Palau de la Generalitat davant 300 persones, que està a les nostres mans fer possible aquest reconeixement. Projecte Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat. Les receptes de Cuina Catalana. Clica aquí per veure les nostres receptes.
Passa el temps cuinant, és la seva feina i el seu hobby. Miércoles, 13 de enero de 2016. Miércoles, 9 de marzo de 2011. Crema de pèsols amb ou poché. Chipironets amb salsa de llimona.
Dimecres, 20 de febrer de 2008. Escalfarem el forn, hi posarem la resta de calçots a la plata i quan estiguin els pelarem i els reservarem. Diumenge, 27 de gener de 2008. Ara els farem posant una mica de tall! 8226; Agafa.