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The frailty of everything revealed at last. Tuesday, February 21, 2012. Posted using BlogPress from my iPhone. Monday, June 06, 2011.
I change my design a lot because it makes me feel creative. I am working on a website and i am going completely nuts. I have done design in Deamweaver, blogs and a few other formats but for whatever reason this online thing that I am trying to use is driving me so insane.
Saturday, June 12, 2010. You dont know what i like. Saying good bye fucking sucks. Friday, April 16, 2010. Ask me and i will tell you gladly. Let me share my joy,. Set aside your notions of. Have you lit a fire under my ass. Have you let my instinct reign as well. Have you all tied my shoe laces. Have you all seen my joy of honesty.
Friday, February 5, 2010. I love beer more after i worked 10 hours. the kind that face the west. I love portland because the people here are more like me then people in california. Thats not a better thing. there is just less explaining to do. i more then love peter. but i do not love the effects on my outfit. saggy sally is never cute. I love to hate ryan adams.
Otra forma de presentar un plato de legumbres para los más pequeños. El hummus casero puede tomarse también como aperitivo o para acompañar otras recetas. Ingredientes para preparar hummus casero. Cómo preparar hummus casero? Es importante empezar la elaboración del hummus casero limpiando bien los garbanzos, especialmente si los hemos comprado de bote, para cambiar el agua que trae el envase.
El hummus con gambas es una interpretación de una receta de raigambre oriental y mediterránea, con puré de garbanzos, sésamo y limón. Es sana y muy rica! Ingredientes para preparar hummus con gambas. 1 copa de leche evaporada. 1 chorro de salsa de soja.
Deliciosa y sencilla variedad del clásico hummus, éste con chiles chipotles. Un sabroso aderezo ideal para acompañar con pan árabe. Ingredientes para preparar hummus de chipotle. 1 cucharada de ajo picado. 1 pimiento rojo de lata. 4 cucharadas de jugo de limón. 10 cucharadas de aceite de oliva.
El hummus es un puré de garbanzos cocidos que se toma con pan de pita o verduras. Es originario de la cocina medioriental y es un aperitivo sano y sabroso. 2 cucharadas de zumo de limón. 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra. 1 diente de ajo machacado. 1 cucharada de agua de cocción de los garbanzos. Recetas de Legumbres y Cereales.