Date Range
Date Range
Date Range
Odmah sam otišla do dućana po čokoladu i kolu i u kratkom vremenu sam došla na sebe, a simptomi su nestali. Ovog puta sam odlučila biti pametnija i izbaciti šećer postupno. Svejedno, nisam se htjela odreći ukusnih obroka, posebno doručka, pa sam pronašla recept. Recept je jednostavan, a različita kombinacija orašastog i suhog voća ovom kruhu daje drugačiji okus. 1 žličica praška za pecivo.
Pri tom, koriste dosta povrća u ishrani, kao i dosta pirinčanih testenina. Pad Thai je veoma često i poznato jelo iz tajlandske tradicije. Objedinjuje sve principe njihove kuhinje, može da se sprema na najrazličitije načine.
I was born in the country, grew up in the cities - married in another state. Scroll down for recipes and more. Language Selection Select Your Language. Znala sam negdje duboko u sebi da postoji dobar razlog to što me zanima kuhinja odnosno konkretnije, prehrana.
Peciva, pite i hleb. Čoko moko torta sa pomorandžom. Peciva, pite i hleb.
Za nama je jedno divno ljeto, ponešto putovanja, mnogo avantura , a ponajviše druženja uz vatricu i roštilj. Roštiljali smo na raznim mjestima, s mnogim prijateljima, često i svakojako. A apsolutni hit svih roštilja bilo je grilovano voće. Rezultat je bio jedan od onih ručaka iz VAU kategorije. Divan, mirisan, neobičan, intrigantan, sasvim poseban. Pečenje i krompir knedle, uz malo ma.
Saturday, February 25, 2017. U 26 krugu igre Patin petnaesti spremaćemo Krem-karamel. Pripremi jelo po receptu koji je osvojio najviše glasova. Post sa fotografijama napravljenog jela i svojim zapažanjima objavi tačno 15.
A simple and comforting vegetable one-pot soup packed with healthy protein. Započela sam još početkom 2010. Najprije je to bilo ispipavanje terena.
SUPE I ČORBE, PREDJELA, PRILOZI. 1 pakovanje od 8 rozen korica. Umutiti šlag prah s mlekom, nije potrebno pošećeriti. Dodati umućenom šlagu maslac omekšao na sobnoj temperaturi i kondenzovano mlako i izmešati. Dodati i istopljenu čokoladi i kokos i još jednom sve dobro izmešati i ostaviti pola sata u frižider.
Uh prošlo je baš dugo vremena od poslednjeg posta. Za ovih mesec dana desilo se svašta i život mi se promenio za 180 stepeni. Puno se putovalo, malo se kuvalo, ali ono najbitnije što se desilo je da sam dobila svoj posao iz snova! Kocke sa borovnicama i makom. Pleh dimenzija 22x30cm obložite papirom za pečenje.
Gurmanska poslastica obožavana od davnina. Paketići šunke u lisnatom tijestu. Tart sa sardinama i rajčicama. Jogurt curry dip s poprženim kolutima luka. - Paketići šunke u lisnatom tijestu. - Tart sa sardinama i rajčicama.
Home,page-template,page-template-blog-expanding-tiles,page-template-blog-expanding-tiles-php,page,page-id-2862,eltd-core-1. 7, eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-ajax-search,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.
Oder besuchen Sie unser Ladenlokal. Rossmarkt 34, 63739 Aschaffenburg. Da haben wir den Salat. Grillen, BBQ and Picknick. Handy, Smartphone and Laptop. Geschenke für Baby, Kind and Kegel. Wir liefern mit Hermes and DHL.
ŚWIĄTECZNE WARSZTATY KULINARNE - 26. COOLinarium Atelier kulinarne Łukasza Ochaba. To kontynuacja stworzonej ponad 10 lat temu Mobilnej Akademii Dobrego Smaku Cook Professional. Ponad 20 lat doświadczenia zdobytego zarówno w Polsce, jak i poza jej granicami oraz dar nietuzinkowego smaku, jakim mnie obdarzyła natura, zobowiązują do dzielenia się moją pasją z innymi. Zapraszam Cię na naszą wspólną kulinarną podróż, po wszelkich smakach i zakątkach świata, która pobudz.
Sałatka stworzona i wymyślona specjalnie dla taty. Mam nadzieję, że będzie mu smakować. Ciasto z rabarbarem i orzechami włoskimi. Szkoda by było, aby rabarbar się zmarnował w ogrodzie, więc zebrałam wszystko i oto, co z tego wynikło. Pyszne, słodko kwaśne ciacho, trochę wilgotne, trochę chrupiące, do gorącej herbaty na te chłodne dni jak znalazł.