COOKam i guštam

DRUGI BLOGOVI I STRANICE. Ponedjeljak, 8. svibnja 2017. Ovo su tradicionalni portugalski kolačićitartovi s kremom od jaja i hrskavim tijestom pasteis de nata, pasteis de Belem. Nastali su još u 18. stoljeću, a prvi su ih pravili katolički redovnici. Danas su najpoznatija portugalska slastica, što ne čudi jer ovi tartići osvajaju već na prvi zalogaj. Idemo redom ;. 275 g lisnatog tijesta. 2 žlice smeđeg šećera. 14 žličice cimeta jaje za premazivanje krema. 1 jaje preostalo od premazivanja tijesta.

OVERVIEW

This web page cookam.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored twenty pages inside the domain cookam.blogspot.com and found one hundred and twenty-eight websites referring to cookam.blogspot.com. We were able to observe one social web platforms linked to this website.
Pages Crawled
20
Links to this site
128
Social Links
1

COOKAM.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page cookam.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for cookam.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for cookam.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for cookam.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

sweet-and-salty

Uh prošlo je baš dugo vremena od poslednjeg posta. Za ovih mesec dana desilo se svašta i život mi se promenio za 180 stepeni. Puno se putovalo, malo se kuvalo, ali ono najbitnije što se desilo je da sam dobila svoj posao iz snova! Kocke sa borovnicama i makom. Pleh dimenzija 22x30cm obložite papirom za pečenje.

THURSDAYSCOOKING

Jedna baš prava ljetna torta. 500 ml vrhnja za šlag. 300 ml vrhnja za šlag. 1-2 žlice šećera u prahu. Zagrijte pećnicu na 175 C. Namastite i pobrašnite okrugli kalup za tortu. Za kremu želatine stavite u posudu, prelite je hladnom vodom pa je ostavite da nabubri. U međuvremenu vrhnje za šlag mikserom istucite u čvrsti šlag.

Weekend Chefica

JAJA U KOŠARICI OD ŠPEKA. Ovo je jako ukusno a istovremeno i dekorativno jelo. Može za doručak a može i za večeru, no vjerujem da bi bilo zgodno i za iznenadne goste. Kalup za muffinse obložiti špekom pa unutra razbiti jedno jaje, posoliti, popapriti i staviti peći u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva C, peći 10-15 minuta ovisno o tome da li želite da se žutanjak razlijeva ili ne. Ja sam na pečena jaja dodala malo mladog luka koji se pokazao kao pun pogodak! Često ga radim i dos.

Dalmatia Gourmande

Znam da malo kasnim s objavom ovog recepta, ali oprostiti ćete mi jer ove brzinske polpetice možete spremiti i od maldog boba, ali i od onog zamrznutog kojeg spremite u zamrzivač za zimnicu.

nešto slatko food blog sa receptima za kolače, torte i ostale slastice

Food blog sa receptima za kolače, torte i ostale slastice. KOLAČ SA KEKSOM I PUDINGOM. KOCKE SA NUTELLOM I KREMOM OD VANILIJE. LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM. KOCKE OD JOGURTA I MALINA. KUGLICE OD BIJELE ČOKOLADE I LIMUNA. TORTA S KREMOM OD VANILIJE. TORTA OD SIRA I ŠUMSKOG VOĆA. TORTA OD SIRA I DŽEMA. ROLADA OD OBLATNI S MAKOM. PITA SA JABUKAMA I PUDINGOM. MINI PITE SA PUDINGOM I MALINAMA.

WHAT DOES COOKAM.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of cookam.blogspot.com Mobile Screenshot of cookam.blogspot.com Tablet Screenshot of cookam.blogspot.com

COOKAM.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on cookam.blogspot.com took six hundred and seventy-nine milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider cookam.blogspot.com not secure.
Load time
0.679 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
172.217.11.33

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

COOKam i guštam

DESCRIPTION

DRUGI BLOGOVI I STRANICE. Ponedjeljak, 8. svibnja 2017. Ovo su tradicionalni portugalski kolačićitartovi s kremom od jaja i hrskavim tijestom pasteis de nata, pasteis de Belem. Nastali su još u 18. stoljeću, a prvi su ih pravili katolički redovnici. Danas su najpoznatija portugalska slastica, što ne čudi jer ovi tartići osvajaju već na prvi zalogaj. Idemo redom ;. 275 g lisnatog tijesta. 2 žlice smeđeg šećera. 14 žličice cimeta jaje za premazivanje krema. 1 jaje preostalo od premazivanja tijesta.

CONTENT

This web page cookam.blogspot.com states the following, "Ovo su tradicionalni portugalski kolačićitartovi s kremom od jaja i hrskavim tijestom pasteis de nata, pasteis de Belem." We saw that the webpage said " Nastali su još u 18." It also said " stoljeću, a prvi su ih pravili katolički redovnici. Danas su najpoznatija portugalska slastica, što ne čudi jer ovi tartići osvajaju već na prvi zalogaj. 14 žličice cimeta jaje za premazivanje krema. 1 jaje preostalo od premazivanja tijesta."

SEEK SIMILAR DOMAINS

cookamerica.net

This Web page parked FREE courtesy of Ellis Cain. Search for domains similar to. Find Your Own Domain Name. See our full line of products. Easily Build Your Professional Website. Call us any time day or night .

Splash Page Cook home Page

This site contains 66,383 individuals, 29,796 Familes and 11,030 unique surnames. List of some of the Surnames found in these pages. This web site was designed and built by Glenn Cook. Last modified 17 Mar 2015.

CookAnd-Eats blog - Blog de CookAnd-Eat - Skyrock.com

Subscribe to my blog! Post to my blog.