Date Range
Date Range
Date Range
Ona i On kochają się w kuchni. Poniedziałek, 16 września 2013.
Czy zdarzyło Ci się wybierać z paczki te jedyne podwójne paluszki? Czy wiesz, że wiele osób twierdzi, że przynoszą one szczęście? Piątek, 2 sierpnia 2013. Zapraszamy wszystkich do wielkiego konkursu. Takiej puli nagród jeszcze nie było, tak dużego konkursu również. Piątek, 22 lutego 2013.
Torty, ciasteczka, małe desery i ozdoby z masy cukrowej. Piątek, 14 sierpnia 2015. To przepis dla tych, którym tradycyjny biszkopt opada, a wierzcie mi, zdarza się to nawet najlepszym. Zdecydowanie przepis dla początkujących i dla tych którzy chcą mieć pewność, że ty razem nie opadnie.
Przepisy na pyszne ciasta i desery. Mocno wyczuwalny smak kawy z lekkim migdałowym nadzieniem. 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia. 0,5 łyżeczki sody oczyszczonej. Ser nie opadł, je.
Długo mnie tu nie było, ale nadrobię zaległości. Ten post miał się pojawić już dawno, ale nie miałam po prostu czasu. Rabarbar umyj i pokrój w paski. Włóż do miski i zasyp cukrem. Wymieszaj i wstaw do lodówki. Ubij żółtka z cukrem, dodaj mąkę i dalej ubijaj. Masę przelej do ciepłego mleka mieszając trzepaczką do uzyskania jednolitej, gęstej konsystencji. Ubić białka z cukrem pudrem na sztywną pianę.
Kopytka z koperkiem i sosem z cukinii. Mmmmmm, bardzo lubię kopytka. Nawet z samą cebulką podsmażoną na oleju. Ale z sosem tworzą naprawdę świetny obiad. Brązowy ryż z czerwoną fasolą i szpinakiem.
Poniedziałek, 31 sierpnia 2015. To tutaj wiele się zaczęło. 29 sierpnia skończył się V turnus rekolekcyjno-rehabilitacyjny w Piekoszowie. Tym samym zakończył się sezon turnusowy w Ośrodku. Czwartek, 27 sierpnia 2015. Naukowcy dowodzą, że osoby, które dużo chodzą, szybciej i bardziej efektownie rozwiązują swoje problemy. Wtorek, 4 sierpnia 2015.
Sobota, 28 listopada 2015. Dawno nie bylo mnie na blogu , jakos tak czas ucieka i nie ma czasu na pichcenie. Ale teraz dorwalam troche swiezych orzechow i wynalazlam przepis na wiewiorke. Oto ona smaczna i szybka w wykonaniu. Szklanka grubo posiekanych orzechów włoskich. 1 łyżeczka proszku do pieczenia. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce z grubymi oczkami. Jabłka i orzechy dodać do reszty ciasta, wymieszać.
The current browser you are using does not support frames.
Productos respaldados por la Calidad y Tradición que nos caracteriza. Así mismo, Chocolate en Polvo Instantáneo, entre otros productos, todos respaldados por la CALIDAD y TRADICION que nos caracteriza. Ayuda a mejorar tu cuerpo! Sabor tradicional de México. Su correo se ha enviado exitosamente.