Date Range
Date Range
Date Range
Неделя, 15 януари 2017 г. Много здраве, усмивки, сбъднати мечти и великолепни моменти! Не съм писала толкова отдавна, че малко съм забравила дори! 4 чч бяло брашно. олио или зехтин още за намазване на формите.
Четвъртък, 23 юни 2016 г. Бадемова панакота с черешов сос и мащерка! Ау, не съм писала тук много отдавна. Малко повече работа, малко проблеми с компютъра и то времето минало. Днешната рецепта е с изключителното съдействие на Био Магазин Spirala. На които благодаря за проявеното търпение. Бадемова панакота с черешов сос и мащерка! Ванилово соево мляко Joya.
Вторник, 5 април 2016 г. Рулца от свинско с гъби и пармезан в червено вино и гарнитура от печени моркови! С нетърпение очаквам новия брой на So into Food. Аз не зная как да им се отблагодаря за вниманието и подкрепата. Тези две рецепти са от вторият брой, направих ги с най-голямо удоволствие за тях. Това ми е много любим начина за приготвяне на месо, дори най-обикновени пържолки стават великолепни. Често ги правя, много бързо стават, страшно вкусни и крехки. 6-8 тънки филета свинско месо.
Неделя, 15 януари 2017 г. Хляб без месене, ароматен, вкусен и с хрупкава коричка! Публикувано в ХЛЯБ И ЗАКУСКИ. Петък, 24 юни 2016 г. Бадемова панакота с черешов сос и мащерка! Вкус с изненада. Вторник, 12 април 2016 г. Щрудел с шоколад и орехи! Пролетна изненада от Lidl! С пролетната изненада и пролетна рецепта. Вторник, 5 април 2016 г. Рулца от свинско с гъби и пармезан в червено вино и гарнитура от печени моркови! Никой няма да остане равнодушен към това ястие.
Неделя, 15 януари 2017 г. Хляб без месене, ароматен, вкусен и с хрупкава коричка! Публикувано в ХЛЯБ И ЗАКУСКИ. Петък, 24 юни 2016 г. Бадемова панакота с черешов сос и мащерка! Вкус с изненада. Сряда, 13 април 2016 г. Вторник, 12 април 2016 г. Щрудел с шоколад и орехи! Пролетна изненада от Lidl! С пролетната изненада и пролетна рецепта. Вторник, 5 април 2016 г. Рулца от свинско с гъби и пармезан в червено вино и гарнитура от печени моркови! .
Понеделник, 15 юни 2015 г. Този раздел тотално съм го пренебрегнала, ама наистина много, може само да надникнете кога ми е последната публикация. Така е като само десерти и кюфтета са ми пред очите. Поправям се веднага с това великолепие, много хубаво, ама много! 1 опаковка прясно бутер-тесто. Загрейте фурната на 180 градуса. Подгответе голяма тава с хартия за печене. Печете 25-30 минути или док.
Сряда, 15 април 2015 г. С огромно желание тръгваме за село Емона и естествено пропускаме отбивката, защото тя е толкова невзрачна и необозначена, че ако не се загледаш никога няма да разбереш, че там някъде се намира толкова важно историческо място. Обратен завой и наобратно да търсим пътя.
Сряда, 15 април 2015 г. С огромно желание тръгваме за село Емона и естествено пропускаме отбивката, защото тя е толкова невзрачна и необозначена, че ако не се загледаш никога няма да разбереш, че там някъде се намира толкова важно историческо място. Обратен завой и наобратно да търсим пътя.
Welcome to the new website Casa Periques. An environment surrounded by history, tradition and nature where you can enjoy celebrations and family stays, as well as the best business meetings. A place where you will find calm and harmony , all you need to enjoy thisunforgettable resort. Start your own free website. A surprisingly easy drag and drop site creator.
Piazzale dei Caduti, 5.
PROXIMA FERIA 8, 9, 10 DE JUNIO. , Parana 1035, Quinto Piso. Con la tecnología de Blogger.