Date Range
Date Range
Date Range
Ouă Benedict cu sos olandez. 1,5 l apă, 1 lingură de sare, 3-4 linguri de oțet, 4 ouă.
Retete ilustrate din diverse bucatarii, adaptate la o alimentatie mai sanatoasa. Am deschis magazinul Muna Shop. Unde puteti gasi o gama variata de produse lucrate de mine. Ceaiuri macerate si sucuri acidulate prin fermentatie naturala.
Pentru care îi mulțumim, am făcut și noi un dovleac din hârtie. Data viitoare facem o plăcintă. Îmi place să fac astfel de tartine, sau bruschete cum aud acum că li se zice. Am bătut bine 2 ouă, am adăugat ceva resturi de șuncă, brânză rasă și am pus amestecul pe felii de pâine. Deasupra au bucățele de mozarella, iar în alte variante au măsline, porumb. Stau la cuptor cam 10 minute și se mănâncă în trei minute. Și așa cum v-am promis,.
Tot ce-mi este mie drag,plus o mica tentativa in ale bucatariei. Imi cer scuze daca fotografiile nu sunt chiar reusite. Miercuri, 23 februarie 2011. PREMIU SI LEAPSA DE LA OANA D. Multumesc mult ,draga OANA D. 1-trebuie sa stabilesc obiective pentru blog. nu am niste obiective,imi place sa gatesc si sa-mi multumesc familia,in rest.
Coronita de Craciun din sfoara si mirodenii. Coronita de Craciun este unul dintre simbolurile Craciunului, desi se gasesc de cumparat o multime de variante, una mai frumoasa decat cealalta, cred ca este mult mai interesant sa o confectionezi singur, mai ales daca te ajuta si copiii. Asadar, iata cum am confectionat noi o coronita din sfoara, coaja de portocale si mirodenii. Ganduri la final de clasa a doua. Martisoare pe panza de sac. Lipim apoi panza de sac. Le lasam deoparte ca sa se usuce aracetul.
Sunday, May 17, 2015. Pentru prima data am incercat sa fac un pateu vegan. Si mi-a iesit! 1 ceasca seminte de dovleac. 1 ceasca seminte de floarea soarelui. 2-3 lingurite zeama de lamaie. 1 Am pus semintele de dovleac. Si pe cele de floarea soarelui. Intr-un vas si am pus peste ele apa cat sa le acopere 2-3 cm. Le-am lasat la hidratat vreo 3 ore, daca nu mai mult. L-am facut picant pentru ca pur si simplu ador ardeiul iute! Saturd.
Un blog cu retete culinare, retete simple si la indemana oricui, retete rapide, retete usoare, torturi si prajituri. Retete traditionale specifice sarbatorilor de iarna. Retete de cozonac si chec. Retete cu carne de pui. Legumele sunt binevenite in orice anotimp, au avantajul ca sunt destul de ieftine, mai ales in plin sezon, in plus aduc organismului aportul necesar de vitamine si nutrienti. Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici.
Martes, 7 de septiembre de 2010. ZonaClic - actividades - Animaletras. Miércoles, 15 de octubre de 2008. Nueva plataforma para el ISFD. El ISFD Clelia Fanny Castagnino completó el proceso de formación y ha conseguido la plataforma virtual, el campus y el blog propuesto desde el Instituto Nacional de Formación Docente. Jueves, 4 de septiembre de 2008. Martes, 5 de agosto de 2008.