Date Range
Date Range
Date Range
Paradisul este infernul văzut din cealaltă parte! Skip to primary content. S-a terminat şi vacanţa şi cu toate că am plecat de acasă mai tânără decât m-am întors, pot spune că m-am simţit grozav. A fost o escapadă minunată la Marea Neagră, pe de o parte în Bulgaria. Şi pe de altă parte, la Vama Veche. În Bulgaria, la Nisipurile de Aur, zilele au trecut încet şi am savurat din plin fiecare moment. A fost o perioadă liniştită.
Am descoperit această rețetă minunată pe bucataras. Și mi-am propus să o prepar și să văd cum iese. Din nefericire nu am putut urma rețeta întocmai, de am putut improviza, astfel încât să iasă exact cum trebuie. Fără să lungesc prea mult vorba, iată ce ingrediente am folosit eu.
Noi cursuri de la Edge Academy. Prietene pofticios, sper ca nu ti-ai facut planuri in luna iunie. Edge Gourmet înseamnă stil culinar, atenție la detalii, stimulare a simțurilor. Dacă și tu crezi că a combina arome și texturi în gastronomie ne o provocare, te așteptăm din 6 iunie la noua sesiune Edge Gourmet, organizată prin Edge Academy. Cursurile aceastei sesiuni te vor. Alin Borsos este somelier din 2007 și.
Retetele unei incepatoare in ale artei culinare. Nu este o nouă rețetă, ci numele noului meu blog. Este originar din Nordul Vietnamului și sudul Chinei și mai poartă denumirea de anason chinezesc sau indian. Nancy, erai pe aproape. Pentru cei care ați mai intrat pe aici săptămâna asta știți că am pornit un. A venit însă momentul cel mai greu pentru min.
Salata Cu Fructe De Mare. Brocoli in Manta de Sunca. Alge cu Paste si Legume. Copanele de pui cu sunca afumata. Ceafa de porc umpluta cu carne. Salata cu peste si pere. On marți, 9 martie 2010. Spalam salata frunza cu frunza, o scuturam de apa si o rupem cu mana in castronul in care o pregatim.
Marți, septembrie 04, 2012. 150 gr miez de paine. 2 buc praz sau ceapa. Morcovi si prazul se toaca marunt si cu un pic de ulei si sare se calesc ,se adauga si tofu taiat patratele,se amesteca bine si se opreste focul. Rosiile se curata de coaja si impreuna cu usturoiul si miezul de paine se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc bine,se adauga ulei,sare si zeama de lamaie dupa gust. UN PRANZ SAU O CINA IDEALA.