biologyschoolwork blogspot.com

השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד

השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד. עבודת חקר בביולוגיה- חטיבת גוונים ראש העין. יום חמישי, 25 באפריל 2013. שחף לביא , מיתר גמליאל, אופיר פיין, עדן כולני וספיר בלכר. המורה המנחה פנינה חכמון. חטב גוונים , ראש העין. המנהלת ציפי בן מאיר. השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד עבודת חקר בביולוגיה. הנושא שעליו אנחנו עושות את העבודה הוא אבקת האפייה וההשפעה שלה על גובה עוגת השוקולד. לפי מידע שקראנו בנושא הבנו שכאשר אבקת האפיה באה במגע עם נוזל היא פולטת פחמן דו חמצני שעושה את העוגה אוורירית וגבוהה. שמים בת.

OVERVIEW

This web page biologyschoolwork.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored ten pages inside the domain biologyschoolwork.blogspot.com and found fifty-three websites referring to biologyschoolwork.blogspot.com.
Pages Crawled
10
Links to this site
53

BIOLOGYSCHOOLWORK.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page biologyschoolwork.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for biologyschoolwork.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for biologyschoolwork.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for biologyschoolwork.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

חוקרים בגוונים עם פנינה

יום רביעי, 17 באפריל 2013. המטרה לאפשר לנו להתרשם מעבודות של חברים וללמוד מהן, וכן, להעיר לחברינו על מנת שישפרו בהתאם להערות. אני מעלה לכם את הנקודות שאליהן נתייחס בהערכה. 1 כותרת עניינית המשקפת את נושא העבודה. 3 שאילת שאלות משנה ענייניות. 4 איסוף וארגון מידע רחב לרקע המדעי. 5 כתיבת הצעה לחקר בהתאם לדרישות. 6 ניסוח תקין ושפה מדוייקת. 13 מה עליכם לשפר בבלוג שלכם? .

כל הגוונים מתחילים בשחור

אנו עמית לירון עדן שמוליק ואליה החלטנו לחקור את הכרומטוגרפיה של הטוש השחור. יום שלישי, 23 באפריל 2013. איך משפיעים הנוזלים- כוהל, מים ואציטון על קצב והפרדת הכרומוטוגרפיה של טוש שחור? הכוהל ישפיע בצורה החזקה ביותר על התהליך. עלו עד שלוש תרבה דף.

חקר מדהעים- דרך החיים של העובש

לא יצא לכם אף פעם לחשוב מה זה באמת עובש? עיינו בבלוג זה, וגלו! יום שני, 22 באפריל 2013. השפעת צבע האור על כמות העובש. האם צבע האור משפיע על כמות העובש שעל הלחם? כלל שצבע האור יהיה בהיר יותר, כך יהיה פחות עובש על הלחם. 3 פרוסות של לחם לבן,. ניירות צלופן בצבע אדום וצהוב, 3 קופסאות פלסטיק שקופות, ניילון נצמד, 3 כוסות מים, גומיות. המלצותינו היא להמשיך לחקור מדוע צבע האור באמת משפיע על העובש? רועי, עדן ודניאל.

WHAT DOES BIOLOGYSCHOOLWORK.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of biologyschoolwork.blogspot.com Mobile Screenshot of biologyschoolwork.blogspot.com Tablet Screenshot of biologyschoolwork.blogspot.com

BIOLOGYSCHOOLWORK.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on biologyschoolwork.blogspot.com took two hundred and eighty-one milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider biologyschoolwork.blogspot.com not secure.
Load time
0.281 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
173.194.46.108

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד

DESCRIPTION

השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד. עבודת חקר בביולוגיה- חטיבת גוונים ראש העין. יום חמישי, 25 באפריל 2013. שחף לביא , מיתר גמליאל, אופיר פיין, עדן כולני וספיר בלכר. המורה המנחה פנינה חכמון. חטב גוונים , ראש העין. המנהלת ציפי בן מאיר. השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד עבודת חקר בביולוגיה. הנושא שעליו אנחנו עושות את העבודה הוא אבקת האפייה וההשפעה שלה על גובה עוגת השוקולד. לפי מידע שקראנו בנושא הבנו שכאשר אבקת האפיה באה במגע עם נוזל היא פולטת פחמן דו חמצני שעושה את העוגה אוורירית וגבוהה. שמים בת.

CONTENT

This web page biologyschoolwork.blogspot.com states the following, "השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד." We saw that the webpage said " עבודת חקר בביולוגיה- חטיבת גוונים ראש העין." It also said " יום חמישי, 25 באפריל 2013. שחף לביא , מיתר גמליאל, אופיר פיין, עדן כולני וספיר בלכר. חטב גוונים , ראש העין. השפעת אבקת אפייה על גובה עוגת שוקולד עבודת חקר בביולוגיה. הנושא שעליו אנחנו עושות את העבודה הוא אבקת האפייה וההשפעה שלה על גובה עוגת השוקולד. לפי מידע שקראנו בנושא הבנו שכאשר אבקת האפיה באה במגע עם נוזל היא פולטת פחמן דו חמצני שעושה את העוגה אוורירית וגבוהה."

SEEK SIMILAR DOMAINS

עבודת חקר של יואב.מ, דור.צ, נדב.ב, ירדן.ס, ודור.ש

היי חברים, פה תמצאו את עבודת החקר שלנו. מקווים שתהינו! אם אהבתם פרגנו בתגובה! יום ראשון, 14 באפריל 2013. כיצד אבקת כביסה משפיעה על כתמים שונים. אבקת הכביסה תשפיע על הכתמים בכך שהיא תנקה אותם אך לא תנקה את כל הכתם ותשאיר את הבד נקי לגמרי. 5 צלחות פלסטיק, מים, 1 4 כוס. אבקת כביסה ,חמש חתיכות בד כותנה 10. קטשופ, גבינה לבנה, ריבה, שמן, שוקולד השחר, סטופר. שמים בכל כוס פלסטיק רבע כוס אבקת כביסה. ללכלך בד אחד בחצי כפית שוקולד.

סודות הביצים

יום חמישי, 25 באפריל 2013. 2 כוסות חומץ, 2 כוסות קפה, 2 כוסות מים, 2 כוסות סבון ו-2 כוסות אקונומיקה. 2 לשים בכול כוס ביצה. 5, הקליפה כצפוי חומה.

עבודת חקר בכימיה- נטע ב, תמר מ, יעל ר ושקד ד

עבודת חקר בכימיה- נטע ב, תמר מ, יעל ר ושקד ד. תהליך כימי הוא תהליך שבו משתנה מבנה המולקולות המרכיבות את החומר. יום שבת, 8 ביוני 2013. 1על איזו סוג מתכת נוצרת חלודה? 2האם המים משנים את תכונות המתכת? 4האם חלודה נשארת לתמיד? 5האם ניתן לנקות חלודה? 6האם כל סוגי המתכת מגיבים ללחות בחלודה? 7האם שמן מונע מהמתכת להחליד? ישנם רסיסי.

סודות השמפו

בואו לגלות עד כמה השמפו שלכן באמת טוב ומועיל לריח הטוב של השיער, כל כמה ימים רצוי לחפוף ובאיזה חלק בשיער נשאר הכי הרבה ריח! החקר המדעי של הדס ב, עדן מ, יובל פ, אורי א ואלמוג א. יום רביעי, 17 באפריל 2013. כמה ימים מחזיקים ריחות של סוגי שמפו שונים על השיער? השמפו האיכותי ביותר יישאר על השיער ליותר זמן, יהיה לו ריח יותר טוב, והריח יישאר יותר על החלק בשערה הקרוב לקרקפת מאשר על קצה השערה.