Date Range
Date Range
Date Range
Chwile z szydełkiem i nie tylko. Czwartek, 9 sierpnia 2012. Witam serdecznie wśród obserwujących mego bloga nowe koleżanki Iwonę i m-lesikę. Otóż dziergam ale bardzo malutko. Nic mnie nie goni pilnego więc mam czas na inne zajęcia. Otóż intensywnie robię zapasy na zimę, czyli przetwory. Oprócz przetworów z jagód, co chwaliłam się już, mam w piwnicy na półkach parę słoiczki malin. Maliny leśne własnoręcznie zbierane, na jesienne i zimowe przeziębienia w sam raz.
Un espacio donde la Grafología adquiere su valor científico! Bienvenidos al Blog de la Escuela de Grafología Profesional. Un lugar donde la grafología adquiere su valor científico. Aquí podrás insertarte de qué se trata ésta apasionante ciencia a través de artículos y videos. Martes, 15 de junio de 2010. Lunes, 9 de marzo de 2009. Grafología en Venado Tuerto, Santa Fe. Nuevas modalidades para el 2010.
Bolo de Aveia,da Chef Isabella Suplicy. Eu gosto muito de bolo,e quero compartilhar com vocês uma receita muito deliciosa,da super chef de cozinha Isabella Suplicy-SP. Ótima para comer acompanhado de um chá ou café. 285 ml de água fervente. 170 gramas de açúcar mascavo. 65 ml de óleo de canola. 160 gramas de farinha peneirada. 1 e meia colher de chá de canela. 15 de jan de 2012.
YOU HAVE NO ITEMS IN YOUR BAG.
Tid til at blogge igen? Jeg mangler et sted at få tankerne på skrift. Men kan da starte med at dele et billede med jer af verdens dejligste knægt. Invitationer til den nye blog er sendt. Der er sendt en bunke invitationer ud til den nye blog. Håber I kan få det til at virke? Onsdag den 5. Palle stod op halv seks som han pleje.