BALKANCOOKING.BLOGSPOT.COM HOST
Our parsers identified that a lone page on balkancooking.blogspot.com took four hundred and fifty-three milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider balkancooking.blogspot.com not secure.
Internet Protocol
74.125.226.10
WEBSITE IMAGE
SERVER OS AND ENCODING
I found that this domain is operating the GSE server.PAGE TITLE
Bałkańskie gotowanieDESCRIPTION
Między Belgradem a Warszawą. Niedziela, 18 września 2011. Sarmi, albo po turecku dolma. Dzisiaj zapraszam na absolutny bałkański klasyk. Świetnie smakuje na zimno i na ciepło, może być przekąską, ale też obiadem. Jako że jechałam na turniej z moja drużyną, postanowiłam zrobić coś smacznego, małego, poręcznego, ale jednocześnie sycącego, no i padło na sarmi.Składniki. Słoik marynowanych liści wina do kupienia w wielu sklepach w Polsce, można też zrobić samemu. Sól, pieprz, mielona paparyka. Spakowałam .CONTENT
This web page balkancooking.blogspot.com states the following, "Niedziela, 18 września 2011." We saw that the webpage said " Sarmi, albo po turecku dolma." It also said " Dzisiaj zapraszam na absolutny bałkański klasyk. Świetnie smakuje na zimno i na ciepło, może być przekąską, ale też obiadem. Jako że jechałam na turniej z moja drużyną, postanowiłam zrobić coś smacznego, małego, poręcznego, ale jednocześnie sycącego, no i padło na sarmi. Słoik marynowanych liści wina do kupienia w wielu sklepach w Polsce, można też zrobić samemu. Sól, pieprz, mielona paparyka."