Date Range
Date Range
Date Range
Oldukça uzun bir ara verdim aslında yazacak çok şey olmasına rağmen. Sitenin ismini değiştirmek istediğim için, öncelikle o değişikliği yaparak başlamak istedim aslında ama tam olarak içime sinen bir isim bulamadığım için şimdilik değiştiremiyorum. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor, evleneli bir ay olmuş ama bana hala yeni soyadımı söylemek garip geliyor ve her söyleyişim de gülüyorum elimde olmadan.
Hayatımdaki küçük ama beni etkileyen her şey. Salı, Nisan 28, 2009. Gördüm bu bluzu, ben de yapa bilirim bence. Eskiden de buna benzer bluzlar vardı. Sitemi ziyaret ettiğinde sitemi terk ettiğimi belirtmiş. Aslında hep aklımdaydı ama bir türlü fırsat yaratamadım. Umarım artık daha fazla zaman ayırabilirim. Pazar, Eylül 07, 2008. Çarşamba, Ağustos 01, 2007. Yemek Name ekibine başarılar dilerim. Perşembe, Temmuz 05, 2007. Salı, Haziran 19, 2007. Perşembe, Haziran 07, 2007. Ne Kadar Uzun Zaman Olmuş.
Bazen kek olur krema tutmaz,bazen kekte kremada olmaz,bazen hem kek hem krema super olur. İnsan kendinle yüzleşmeye başladığında özgürleşiyor galiba. Oyun süper,oyunculuk süper,şöyle bi güzel silkelenmenizi sağlayan konu süper. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız efenim. Aşağıda yazacaklarım konusunda girizgah yapmam .
Kaşlarımız bizim en güzel süsümüzdür, küstürmeyin, onları üzmeyin! Sağanak yağış altında kasvetli ama bence güzel bir pazar günü. 1097 - EN ÇOK BENİ SEV. 1096 - KIRIK KALPLER TAMİRCİSİ.
Son gun koca bir yili geri de birakiyoruz bazen tatli guzel mutlu bazen ise uzucu sikintili mutsuz gunler yasadik belki ama yeni yil hepimize saglik, mutluluk, ask, bol para kisacasi hep guzelikler getirsin. Niye uzun sure yazmadigima gelince icimden gelmedi. Hayat ama ayni hizla devam ediyor hatta bazen daha da hizli. Mutluyum, saglikliyim, sevdiklerim yanimda veya uzagimda ama sevildigimi biliyorum. Yakinsa tekrar yazarim umarim yeni tarifler ve hayattan.
Ben tatliyi, pastayi pek sevmem, ama gecenlerde karsima nefis bir lokma resmi cikinca, birden canim istedi ve hemen kollar sivandi tabi ki. Yapmasi ve tadini bulmasi zor diye düsünerekten yola ciktim ve sonuc kendimin dahi inanamadigi kadar güzel bir lokma oldu. Lokmanin en mühim tarafi serbetini önceden hazirlayip sogumasini beklemek. Ikinci önemli kisim, kizaran lokmalari hemen sogumus serbetin icine atmak.
Ana yönlendirmeye ve giriş yapmaya geç. Ve bunlarla ilgili her türlü tamir ve onarım işleri. , Kırşehir Şeker Fabrikası , Petlas , Kırşehir Meslek Yüksek Okulu , Kırşehir Kredi Yurtlar Kurumu , Kırşehir Eğitim Fakültesi , Kırşehir Kervansaray yurdu , Kırşehir Emniyeti , Kırşehir Polis Okulu , Kırşehir Fen Edebiyat Fakültesi , Kırşehir jandarma Alay Komutanlığı .
Yılların tecrübesi ile sevimli dostlarımızın hizmetinizdeyiz. Kuş bakımı konusunda öncelikle bilinmesi gereken; bünyelerinin oldukça zayıf olduğudur. Bu sebeple beslenmesine ve korunmasına çok dikkat etmek gerekir. 220;çte ikisi sularla kaplı dünyamızda yaşayan canlıların büyük çoğunluğunu oluşturan balıklar,insanoğlu için her zaman vazgeçilemeyen bir varlık olmuştur. 220;NLÜ HAYVAN SEVER DOSTLARIMIZ. 220;nlü Hayvan Sever Dostlarımız.
Tercih edilen, saygın ve öncü bir firma olmaktır. ADA TAT Bağdat Hurma Tatlıcısı olarak ;. Üretimde gıda güvenliği ve kaliteyi bir arada tutarak çalışmak ve bu çalışmaları eğitimle pekiştirerek müşteri memnuniyetini sağlamak. Faaliyet alanı ile ilişkili olarak çevre duyarlılığına ve yasal düzenlemelere uyarak, en üst seviyede üretim yapmak. Güvenli, kaliteli, Türk Gıda Mevzuatına ve diğer yasa şartlarını karşılayan ürün üretmek.
SİZDE BİR KİTAP GETİRİN BİR KİTAP GÖTÜRÜN. Çikolatalı, Sakızlı Türk Kahvesi ve Kahve Çeşitleri. Türk kahvelerimizi özel olarak harmanlıyoruz. Cafemizin sıcak ortamında, damak tadınıza en uygun kahvelerimizden içebilirsiniz. Demleme Türk Çayı ve Bitki Çayları. Özel olarak harmanladığımız Türk çayımızı ve bitki çaylarımızı denemeden geçmeyin deriz. Tost, Kahvaltı ve Tatlılar.