Date Range
Date Range
Date Range
Tijdens het personeelsfeest had ik de verantwoording voor de voortgang van de dag, dat iedereen op tijd aanwezig was, ontvangst bij de bedrijven en de reis met bus en te voet. Dit is allemaal uitstekend verlopen, ondanks het slechte weer in de middag.
Tijdens de organistie had ik erg veel contact met het personeel om hun wensen en behoeften te weten te komen voor het feest. Om het feest zo goed mogelijk te laten verlopen was het belangrijk dat ik me verbeelde wat het personeel ging beleven. Door de informatie die ik van het personeel heb gekregen heb ik zelf een beeld kunnen vormen van wat zij graag wensten en wat hun behoeftes waren. Hierop heb ik ingespeeld en het feest vanuit hun georganiseerd. Door de verbeelding eerst zelf goed vast te stellen we.
Конечно, от такой власти веяло чем-то зловещим. Поэтому колдунов и колдуний встречали с благоговейным трепетом, а порой и с нескрываемым страхом. Однако их вовсе не считали прислужниками зла. Напротив! Верно, не обошлось без черной магии? Такое подозрение могло быть для колдуна очень опасным. О колдовстве и людях, его творящих и пойдет речь на этом сайте.
Tijdens de doorgifte van gerechten, ontstaan er soms problemen doordat de gast niet krijgt wat hij wilt of omdat de gast een bepaalde allergie heeft. Mijn taak is om dan, met de informatie die ik heb over de gast en zijn wensen, een nieuw gerecht te maken. Het samenvoegen van alle informatie en hierover brainstormen, welk gerecht ik dan moet maken voor de gast. Dit gerecht moet ik dan samenstellen en opnieuw doorgeven aan de bediening.
De keuken van het Badhotel Domburg, werkt seizoensgebonden. Dit betekend dat de kaart vaak veranderd. Ook werkt de keuken met veel leerlingen, waardoor de keuken een jongteam heeft met veel nieuwe ideeen. Wanneer er een nieuwe kaart gemaakt wordt, mag ik mee beslissen met de keuze van de gerechten. Dit is voor mij een kans om te leren over hoe dit moet, waar je op moet letten en zo leer ik nieuwe technieken kennen.