badhoteldomburg blogspot.com

Badhotel Domburg

Nadat ik voor mijn Mbo-diploma, stage heb gelopen bij het Badhotel Domburg, werk ik daar nu parttime als productie kok. Opdracht, mijn rol en de verantwoordelijkheden daarbinnen. Dit betekend dat de gerechten op smaak moeten zijn, mooi moeten zijn van kleur en dat het volledige bord mooi oogt. Omdat het werk erg creatief is, tijdsgebonden en ik verschillende nieuwe gerechten moet verzinnen, heb ik onderstaande competenties met dit werk ontwikkeld. Abonneren op Berichten Atom.

OVERVIEW

This web page badhoteldomburg.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored zero pages inside the domain badhoteldomburg.blogspot.com and found four websites referring to badhoteldomburg.blogspot.com.
Links to this site
4

BADHOTELDOMBURG.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page badhoteldomburg.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.
Traffic for badhoteldomburg.blogspot.com

Date Range

1 week
1 month
3 months
This Year
Last Year
All time
Traffic ranking (by month) for badhoteldomburg.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Traffic ranking by day of the week for badhoteldomburg.blogspot.com

Date Range

All time
This Year
Last Year
Last Month

LINKS TO WEB SITE

Mijn Ervaringen

Hieronder staan alle competenties die ik moet behalen, en daarbij een aantal, dit is het aantal keren dat ik de desbetreffende competentie behaald heb.

Creativiteit

Tijdens de doorgifte van gerechten, ontstaan er soms problemen doordat de gast niet krijgt wat hij wilt of omdat de gast een bepaalde allergie heeft. Mijn taak is om dan, met de informatie die ik heb over de gast en zijn wensen, een nieuw gerecht te maken. Het samenvoegen van alle informatie en hierover brainstormen, welk gerecht ik dan moet maken voor de gast. Dit gerecht moet ik dan samenstellen en opnieuw doorgeven aan de bediening.

Innovativiteit

De keuken van het Badhotel Domburg, werkt seizoensgebonden. Dit betekend dat de kaart vaak veranderd. Ook werkt de keuken met veel leerlingen, waardoor de keuken een jongteam heeft met veel nieuwe ideeen. Wanneer er een nieuwe kaart gemaakt wordt, mag ik mee beslissen met de keuze van de gerechten. Dit is voor mij een kans om te leren over hoe dit moet, waar je op moet letten en zo leer ik nieuwe technieken kennen.

Omgevingsbewustzijn

Hierin ben ik breed geinformeerd, welke religie voor welk cultuur geldt. In deze situatie is het mijn taak om mijn kennis van de verschillende culturen toe te passen in de gerechten die ik voor hen kan maken. Door deze kennis te behouden merk ik dat ik snel in kan spelen op veranderingen, tijdens het werk.

WHAT DOES BADHOTELDOMBURG.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of badhoteldomburg.blogspot.com Mobile Screenshot of badhoteldomburg.blogspot.com Tablet Screenshot of badhoteldomburg.blogspot.com

BADHOTELDOMBURG.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on badhoteldomburg.blogspot.com took one hundred and eighty-eight milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider badhoteldomburg.blogspot.com not secure.
Load time
0.188 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
216.58.216.97

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

Badhotel Domburg

DESCRIPTION

Nadat ik voor mijn Mbo-diploma, stage heb gelopen bij het Badhotel Domburg, werk ik daar nu parttime als productie kok. Opdracht, mijn rol en de verantwoordelijkheden daarbinnen. Dit betekend dat de gerechten op smaak moeten zijn, mooi moeten zijn van kleur en dat het volledige bord mooi oogt. Omdat het werk erg creatief is, tijdsgebonden en ik verschillende nieuwe gerechten moet verzinnen, heb ik onderstaande competenties met dit werk ontwikkeld. Abonneren op Berichten Atom.

CONTENT

This web page badhoteldomburg.blogspot.com states the following, "Nadat ik voor mijn Mbo-diploma, stage heb gelopen bij het Badhotel Domburg, werk ik daar nu parttime als productie kok." We saw that the webpage said " Opdracht, mijn rol en de verantwoordelijkheden daarbinnen." It also said " Dit betekend dat de gerechten op smaak moeten zijn, mooi moeten zijn van kleur en dat het volledige bord mooi oogt. Omdat het werk erg creatief is, tijdsgebonden en ik verschillende nieuwe gerechten moet verzinnen, heb ik onderstaande competenties met dit werk ontwikkeld."

SEEK SIMILAR DOMAINS

Badhotel Domburg

Tijdens het personeelsfeest had ik de verantwoording voor de voortgang van de dag, dat iedereen op tijd aanwezig was, ontvangst bij de bedrijven en de reis met bus en te voet. Dit is allemaal uitstekend verlopen, ondanks het slechte weer in de middag.

Film by the Sea

December 2009 - November 2010.

Film Festival Breda

Deze competenties heb ik apart beschreven, zie hieronder. Tijdens mijn werkzaamheden achter de bar, had ik te maken met dal en piek uren. Wanneer de film bezig was, waren er geen bezoekers die ik een drankje in kon schenken en wanneer de film afgelopen was, kwamen er 100 mensen tegelijk aan mijn bar staan. Ik moest effectief blijven functioneren tijdens drukte en in een o.