ajes-futsal blogspot.com

AJES Futsal

Associação Juvenil de Estremoz. Domingo, 15 de janeiro de 2012. AJES Futsal 4 - 8 Alcáçovas AC. 2ª derrota em casa numa noite de pouca inspiração por parte da equipa de Estremoz. A equipa das Alcáçovas empatou a partida e minutos depois ficou em vantagem. Já nos minutos finais, num contra ataque, o 1-3 fecha o marcador ao intervalo favorável à equipa visitante. Marcadores AJES Telmo Camões 1; Hugo Dias 1; Rui Lopes 1. Enviar a mensagem por e-mail. Dê a sua opinião! Terça-feira, 10 de janeiro de 2012.

OVERVIEW

This web page ajes-futsal.blogspot.com currently has a traffic ranking of zero (the lower the superior). We have explored three pages inside the domain ajes-futsal.blogspot.com and found four websites referring to ajes-futsal.blogspot.com.
Pages Crawled
3
Links to this site
4

AJES-FUTSAL.BLOGSPOT.COM RANKINGS

This web page ajes-futsal.blogspot.com has seen a fluctuation levels of traffic within the past the year.

LINKS TO WEB SITE

WHAT DOES AJES-FUTSAL.BLOGSPOT.COM LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of ajes-futsal.blogspot.com Mobile Screenshot of ajes-futsal.blogspot.com Tablet Screenshot of ajes-futsal.blogspot.com

AJES-FUTSAL.BLOGSPOT.COM HOST

Our parsers identified that a lone page on ajes-futsal.blogspot.com took three hundred and seventy-five milliseconds to come up. We could not find a SSL certificate, so our crawlers consider ajes-futsal.blogspot.com not secure.

SERVER OS AND ENCODING

I found that this domain is operating the GSE server.

PAGE TITLE

AJES Futsal

DESCRIPTION

CONTENT

This web page ajes-futsal.blogspot.com states the following, "Domingo, 15 de janeiro de 2012." We saw that the webpage said " AJES Futsal 4 - 8 Alcáçovas AC." It also said " 2ª derrota em casa numa noite de pouca inspiração por parte da equipa de Estremoz. A equipa das Alcáçovas empatou a partida e minutos depois ficou em vantagem. Já nos minutos finais, num contra ataque, o 1-3 fecha o marcador ao intervalo favorável à equipa visitante. Marcadores AJES Telmo Camões 1; Hugo Dias 1; Rui Lopes 1. Enviar a mensagem por e-mail. Dê a sua opinião! Terça-feira, 10 de janeiro de 2012."