Date Range
Date Range
Date Range
161;BLOG DE POSTRES SENCILLOS Y DELICIOSOS PARA TODA LA COCINA! Dimarts, 11 de febrer de 2014. Batimos en un bol la mantequilla con el azucar hasta que coja un color blanqueino y una textura pomada. Añadimos el huevo y el extracto de vainilla, volvemos a batir hasta que integre bien. Agregamos toda la harina y amasamos hasta conseguir una masa homogenea y elastica.
Jueves, 23 de enero de 2014. 1 Diposita els 3 ous en un bol. 2 Batre els ous fins que esiguin ben dissolts. 3 Afegir-hi iogut a la barreja. 4 Batre tots els ingredients del bol. 5 A continuació posar els 3 gots de farina al bol. 6 Batre de nou sense que quedin grumolls. 7 Afegir-hi 2 gots de sucre al gust. 9 Batre el contingut del recipient. 10 Repartir sobre el motlle la mantega. 11 Posar tota la barreja al motlle.
Dimarts, 4 de febrer de 2014. 50 gr de bacó laminat. 50 ml de nata per cuinar. Posa aigua amb sal a bullir en una olla. Afegeix al sofregit pebre i sal.
EdTech 541 Integrating Technology into the Classroom.